Naujienos

Atgal

WAGO technologijų privalumai

2021 04 08


Jungčių CAGE CLAMP® vibracijai atsparios savybės buvo išbandytos ir sėkmingai patvirtintos atliekant vibracijos bandymą pagal IEC / EN 60068-2-6. Šis bandymas apima trijų ašių nuolatinį judėjimą per dažnių juostą iki 2 000 Hz, esant skirtingiems pagreičiams iki 20 g ir skirtingų amplitudžių amplitudėms iki 20 mm. Geležinkelių atstovai išbandė elektros įrenginius vagonuose (IEC / EN 61373); kelios jūrų agentūros (pvz., GL, LR ir DNV) pareiškė, kad „CAGE CLAMP®“ atitinka jų aukštus patvirtinimo standartus. Jungtys taip pat išlaikė ir šiuos testus.

Poveikio (IEC / EN 60068-2-27) geležinkelio taikymo (IEC / EN 61373) bandiniai yra veikiami momentinių smūgių, o ne nuolatinių vibracijų. Jis lengvai atlaikė iki 100 g įtempius x, y ir z ašyse.
Nereikalaujantis priežiūros naudojimas yra užtikrinamas puikiu ilgalaikiu kontaktų jungties elektrinių ir mechaninių savybių - tiksliau, užspaudimo spyruoklės stabilumu. Įtampos kritimo bandymu įvertinama tvirtinimo įtaiso kokybė esant įtampai, pavyzdžiui, vibracijai, temperatūros pokyčiams ir pramoniniam klimatui, siekiant patikrinti, ar kontaktinis taškas yra sandarus. Ilgalaikis „CAGE CLAMP®“ technologijos patikimumas buvo įrodytas tiek atliekant laboratorinius bandymus, kuriuos atliko tarptautinės patvirtinimo agentūros, tiek visame pasaulyje. Dėl to nereikalaujantis techninės priežiūros, sumažėja aptarnavimo išlaidos, todėl sistemos veikimo laikas ir patikimumas yra geresni.