Naujienos

Atgal

Nuotoliniai WAGO mokymai

2020 03 23

Pastoviai plečiantis išmaniųjų prietaisų spektrui, vokiečių kompanija WAGO nuo profesionalaus sujungimų gamintojo palaipsniui tampa išmanių komponentų ir sprendimų gamintoja. Be abejo tam reikia ir daugiau žinių ir specialistų, kurie galėtų ir norėtų dirbti su WAGO išmaniaisiais produktais. 

Šiuo metu WAGO produktų gamoje yra platus spektras pramonei skirtų gaminių, palaikančių daugumą pramoninių protokolų - tiek nepriklausomų valdiklių, tiek nutolusių stotelių (Coupler), kaip išplėtimus galima  komplektuoti daugiau nei 500 skirtingų išplėtimo modulių. Taip pat pastaraisiais metais stipriai pasipildė pastatų automatikai skirtų produktų gama - pasirodė net keletas skirtingų BACnet/IP valdiklių ir nutolusių stotelių, kas leidžia suprojektuoti visą tinklą išskirtinai BACnet/IP protokolu nenaudojant trečiųjų šalių keitiklių, taip pat KNX tiek IP, tiek TP1 sprendimai, labai patogus, suprantamas ir greitai konfiguruojamas DALI sprendimas (galimybė naudoti arba gamyklinį sprendimą arba individualų). Taip pat nepamirštas M-Bus, MP bus, SMI, LON ir kitais prtokolais veikiančių komponentų prijungimas.

  UAB "Instabalt Lit" organizuojamuose nuotoliniuose nemokamuose mokymuose (webinaruose) bus aptariamos įvairios temos, kiekvieną kartą apžvelgiant konkretų sprendimą, todėl galite rinktis temas, kurios jums atrodo svarbios ir reikalingos.

  Jei manote, kad norėtumėte dalyvauti tokiuose mokymuose, tiesiog susisiekite su mumis elektroniniu paštu tomas@instabalt.lt su savo pageidavimu, jūsų elektroninis paštas bus įtrauktas į sąrašą ir ateityje gausite pakvietimus dalyvauti webinaruose. Pasikartosiu - mokymai yra nemokami, jums nereikia už tai nei mokėti pinigų, nei pirkti kažkokios įrangos.

 Šiai dienai planuojamų webinarų temos:

Programavimo pagrindai. WAGO I/O systema, naujo projekto sukūrimas e! Cockpit aplinkoje, DI/DO suk8rimas, aprašymas, nesudėtingos programos su laiko programomis sukūrimas ir vizualizavimas. (Jau įvyko, esant poreikiui, galima pakartoti).

Sekantys webinarai vyks anglų kalba, klausimus galima užduoti ir lietuviškai:

  • Building automation advanced.  Special modules, mbus, Modbus, DALI and Bacnet configurator
  • Data logger/data plotter. Modbus, Energy management
  • Automation advanced incl. new “Advanced”. Encoders, stepper motor control, Modbus, I/O link.
  • Wago Applications. Lighting management,  room automation macro

 

Galimybė organizuoti mokymus ir kitomis temomis, jei bus pakankamas susidomėjusių skaičius.