Naujienos

Atgal

Didesnis aiškumas ir patogumas su WAGO CLOUD

2021 05 10

Didesnis aiškumas ir patogumas

„WAGO Cloud“ yra pilnavertė „IoT“ sistema, kuri kartu su WAGO PFC valdikliais ir valdymo panelėmis lengvai sujungiama su mašinomis ir sistemomis. Su šiuo naujausiu atnaujinimu WAGO iš esmės pakeitė prietaisų skydelį, tai žymiai labiau pagerina valdymo patogumą.

Tarp patobulinimų yra interaktyvios informacijos suvestinės, kurios dabar siūlo priartinimo funkciją ir palaiko tiek vizualizavimo, tiek rodymo funkcijas. Be to, galima sujungti duomenis iš įvairių šaltinių, kad būtų lengviau nustatyti koreliacijas. Taip pat galimas palyginimas su istoriniais duomenimis. Dabar skaičiavimus galima atlikti keliais žingsniais. Šis patogumas supaprastina tendencijų analizę, regresijas ir koreliacijas, suteikdamas pagrindinius duomenis sprendimų priėmime.

Kitas didelis patobulinimas: naujoji versija dabar siūlo daugiau atsiskaitymo galimybių. WAGO įtraukė automatinį mėnesio atsiskaitymo variantą, kuriame naudojami debesijos licencijos taškai. Tai leidžia vartotojams atskirai nustatyti viršutines ribines ribas, kad būtų galima tiksliau kontroliuoti finansus. Be to, vienodas WAGO energijos duomenų valdymo (EDM) tarifas su fiksuotomis kainomis už prijungtą „WAGO Cloud“ valdiklį yra įmanomas.

 

Lygiagrečiai naudokite dvi debesų sistemas

Dabar „WAGO“ siūlo „Multi-Cloud Connectivity“ ryšį PFC200 valdikliams ir valdymo panelėms, leidžiančius šiuos įrenginius lygiagrečiai sujungti su dviem skirtingomis debesų sistemomis, IoT platformomis ar MQTT brokeriais.

Be to, „Multi-Cloud Connectivity“ leidžia vykdyti skirtingas užduotis debesies programoje. Pavyzdžiui, „WAGO Cloud“ įrenginyje galima valdyti įrenginius, o konkrečios užduotys įgyvendinamos kitame debesų pagrindu veikiančiame sprendime, pvz., „IBM Watson“, „Amazon Web Services“. (AWS) ar kitą specializuotą IoT platformą.

Duomenys taip pat gali būti suskaidyti, leidžiant, pavyzdžiui, kritiniams duomenims patekti į vietinį MQTT brokerį, o visus kitus duomenis - į debesį. Konfigūracija atliekama per žiniatinklio valdymą (WBM) „PFC200“ arba valdymo panelėje ir programavimas vyksta WAGO „e! COCKPIT“ inžinerijos programinėje įrangoje.